Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
T616
Mindenhol T606-ot olvasok...
Nekem van egy picivel ( 0,2 collal) kisebb verzió, az Oscal Pad 13. 98%-ban ugyanez a hardverkészlet, az enyémben az oprendszer az android12-re épülő DokeOS3.0. Az 140 dollár volt billentyűzettel és PEN-nel együtt.
Megvan vagy fél éve, semmi frissítés sem jött rá, pedig van pár dolog, amit nagyon kellene frissíteni.
Pl. nincs benne automatikus fényerőszabályozás, illetve a kameraszoftver is siralmas, ezeken nagyon segítene egy frissítés
Az internet sötét bugyraiban biztosan fellelhető frissítés, amit nyúlmáj és varjúháj keverékével megkent kábellel rá lehet tölteni, de OTA frissítás az nincs
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Nem is lesz neki hosszú karrierje. Májusban vettem egy Oscal Pad 13 tabletet, ez a 15-ös verzió pontosan annak az utódja (98 %-ban ugyanazon komponensekből van összerakva), szóval max fél évig tartja a BlackView kínálatban ezeket a tableteket.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Csak arra akartam utalni, hogy nem lehet bestbuynak kikiáltani egy tabletet, ha alapvető szolgáltatások objektíven hiányoznak belőle, akkor sem ha szubjektíven egyeseknek nem is hiányoznak ezek a szolgáltatások.
De ha csak én gondolom így, akkor befejezem a szélmalomharcot
-
veterán
válasz pusszycat #39 üzenetére
Ha tényleg kap, akkor igen, csakhogy a GSMArena szerint abban sem lesz se GPS, se SIM kártya slot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 hüvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB-os, Space Gray
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! Acer Switch SW512 - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 12" QHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad 6th Gen Cell 128GB
- Apple Ipad 5 32GB Wifi Cell
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest