- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
files32 #56964 üzenetére
Köszi: gondolkoztam rajta, de egyrészt a feltöltés normál sebességű, másrészt meg az USB helyek foglaltak. (2 van, egyikben pendrive, másikban pedig az air mouse stickje.)
Lehet szerzek egy ilyet és kipróbálom - ha bejön akkor a pendrive úgyis elhagyható lesz, vagy max. használok memóriakártyát helyette. -
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Beeling GT1 -em, wifi -n keresztük használom, Androiddal (nem csak film lejátszásra). A gondom az, hogy számítógépről nem igazán megy a nagyobb filmek lejátszása, mert nagyon lassú a net rajta, legalábbis a letöltés. Jel erősség magas, sima tégla fal túloldalán van az N -es router 2m -re: sebesség tesztnél így le/feltöltésre 4/35Mbps -et mond. Vagyis a feltöltés sokkal gyorsabb, mint a letöltés: a filmek lejátszása így kb. lehetetlen hálózaton keresztül. A router beállításokkal már játszottam (titkosítás módja, B/G/N módok, csatorna szélesség, manuális/automatikus csatorna kiosztás, stb.), de ez a max., amit ki tudtam belőle hozni. Mi lehet a gond vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest