- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadfff
csendes tag
Egy kis megerősítést kérnék!!
Ha ez alapján megcsinálom (62f. Első telepítés a beépített tárhelyre (eMMC/NAND), mert semmi szükségem a droidra, akkor semmit nem kell újra állítgatni minden ugyanúgy lesz/működik mint most az SD-n futó LE-n?---------
Osynho – Mert hétvégén nézek 2 filmet, azért minek menyjen egész héten (tudom h minimálisat fogyaszt)----------
Keef_Lee - Arról nem tudok nyilatkozni, de az is idegesítene… ezeket az „igényes csatornákat nem nézem szerencsére
---------------
junkpod – már nem kell tekergetnem semmit szerencsére… TV-ből megy az optika így elnyomja magát -
sadfff
csendes tag
-
sadfff
csendes tag
Sziasztok!
Két dologban kérném a segítségeteket:
1) Kodiban be lehet azt állítani, hogy a tv-re ne küldjön hangot? Optikain az erősítőre küldöm a hangot, de ugyanúgy szól közben a TV-n is ami eléggé furcsa térhangzást vált ki!
2) Külső tápos Kolink 3,5 HDD nekem sem kapcsol le, a box leállításánál...Köszi
Á -
sadfff
csendes tag
válasz
DoItYourself #28175 üzenetére
RUNTiME.........: ~43mn
SOURCE..........: 1080p NTb
BiTRATE.........: ~1000 Kbps
CODEC...........: x264
FRAMERATE.......: 23.976 fps
RESOLUTiON......: 720x404
ASPECT.RATiO....: 16:9Így néz ki a sorozat nfo
eddig vlc-n néztem és most látványosan gyengébbnek tűnik a minősége kodiban
-
sadfff
csendes tag
válasz
Ejelhar #27383 üzenetére
Szia,
Szerencsére ma volt időm és beizzítottam a rendszert!
Nagyon köszi a részletes leírást sikerült összehozni a távot is megcsináltam.
Két dolog foglalkoztat most:
1) (Venz V10) működés közben annyira idegesít az kék led, nem lehet azt valahogy kikapcsolni?
2) Eddig laptop volt HDMI-n a TV-re kötve és VLC-vel néztem x264 es mkv formátumú sorozatokat, de valahogy sokkal szebb volt a kép minősége. Most a Kodin nézve minden olyan gyenge felbontásúnak tűnik!
(Nem állítottam semmit rajta, minden alap beállításon van) De lehet, hogy az én szememmel van baj -
sadfff
csendes tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy Venz V10-nek, abszolút kezdő vagyok még a témában!
Szeretnék LE-t használni, viszont nem tudom hogy melyik lenne számomra a megfelelő verzió?
Amire használnám kizárólag média tartalmak lejátszása főleg mkv. (hang optikain kivezetve az 5.1 erősítőbe), illetve rácsatlakoztatnék 3,5ös külső tápos házban 1tb hdd-t (fontos lenne hogy jól működjön a samba, filmeket szeretnék hálózaton közvetlenül a winyóra másolni)Vásároltam egy clas10-es SD-t (előző hsz.-ekben olvastam hogy nem tanácsos felülírni a droidot, így a kártyáról szeretném futtatni)
Bármilyen hasznos tanácsot szívesen fogadok!
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged