- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
Az első hsz-ben ezt irtad yamaha-rx-a1070.
Ezt talatam erre. Music castot nem írtál. Nagyon szovevenyes a Yamaha beallitasa. Meg mindig nem ertem hol állítottad be ezt a 4K tartalmat. En is mar több eve használom ezt a boxot CE-vel es a beallitadok>Rendszer>képernyő >felbontás>1920x1080p / 60 kép frissítés a helyes beállítás es ez az eredeti is. Ez a beállítás a lejátszó felbontasara vonatkozik, és nem a lejatszasra. És igy amilyen anyagot kap azt kuldi ki fps terén is. A TV majd konvertál 4K felbontásra. LG C8 OLED TV-m van.
Ui: a Mi box nem tud DV kikuldeni vagyis csak belenyul az AVR valahol képbe. Szvsz. -
Beni2360
félisten
Na ezt meg nekem magyarazd meg: Most vettem észre, talán valamelyik frissítéssel visszaállt fhd-re, 4k-t kapcsolva a kép nem jelenik meg.
Mi allt vissza es hol?
Az AVR adatai kozt nem talalom a DV kompatibilitást. 4K HDR akar 60 fps-l is.
A HDCP 2.2 nem tudom mit takar de egy 55 e ft avr nem biztos, hogy DV-re eleg lenne. -
Eleba
csendes tag
Tovább teszteltem a beálkításokat, és 8bites limittel, és a 4:2:2 szín beállításra (talán) megjelent a kép. Viszont ha visszaállítom is működik. Az 50/60 Hz viszont nem. Azok eltűntek. Valami nagyon nem kerek.
Blakey?
Te mindent is tudsz a coreeleckel kapcsolatban...
Köszönöm. -
blakey
titán
Gondolom a "sraper" sz@rakodik a szerver oldalon, meg kell nézni, hogy milyen beállításokat használsz és melyik a rossz, TMDB vagy a Universal és azon belül melyik (IMDB vagy TMDB). Nem valószínű, hogy a Kodival van a gond. "Universal" esetében lehetőség van a másikat választani amíg megoldódik a probléma, azaz érdemes a "Universal"-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest