- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
válasz
tunikriszta #5517 üzenetére
Komolyan vicces ez a dolog, mindenki jon ezzel , hogy "GT1-et" mert nekem az van...
Ujbol leirom ha eddig nem lett volna vilagos velemenyem szerint a GT1 egy rendkivul kozepes medialejatszo, annak kell ilyet ajanlani akinek ez valo es nem csak annak kivanja hasznalni.. Ha valaki a leheto legjobb medialejatszot keresi annak nem valo
Es mivel ezt mar tobbszor leirtam ezert en is megkerdezhetnem , hogy megy e az erto olvasas.
Egyebirant mar erlelodott bennem egy ilyen hozzaszolas a fentebb emlitettek miatt azaz elofordul , hogy kerdezo igenyeit nem felmerve jon a valasz S905+Le a legjobb mediaplayer es nade aztan kuss legyen am karacsonyig.
Mediaplayernek senkinek sem ajanlanam, ajanlottam ezt a keszuleket, rendelkezesemre allnak ennel jobbak is, de nem tervezem a velemenyem masokra eroszakolasat es azok nem a topicbeli proceszorral rendelkeznek ezert nem propagalom oket it .En a hozzaszolasomat epito jellegu kritikanak szantam nem all szandekomban kotekedni ha ez annak tunik akkor inkabb hagyjuk legyen ugy ahogy lennie kell.
-
envagyok
veterán
válasz
tunikriszta #5517 üzenetére
Már én is elgondolkodtam azon, hogy az ilyen mit vegyek médialejátszásra kérdésekre nem is válaszolok, mert egyrészt önigazolást keres a tisztelt fórumtárs, másrészt beindul a kötekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged