Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz klaca1978 #107732 üzenetére

Ja, X96 air és tsai, volt nálam, isten ments tőlük. Ha éppen olyat fogsz ki amiben normális belső van jó lesz aránylag, de nem sikerült még 2 egyformát találnom :(
    Összevissza ram, wifi, lan, hűtés, stb.
    X96 max+ -okból is van millió féle mind X3 mind X4-ben is. Ebből is csak olyan gyártótól szabad venni aki nagyjából stabilan tarja a gyártást ( kínában ez azért sokszor nincs így mint tudjuk)
    Anno minden típust ami megjelent teszteltem, próbáltam, de több téglám lett mint amiből egy házat felépítek, már meg sem veszem a csilivilinek kinéző újdonságokat, nem kísérletezek. hol ez nem megy hol az nem jó, nem találsz androidot hozzá ha elszál mert legyártanak egy szériát egy arra írt droiddal és utána nem éled fel semmivel, legalábbis normálisan.
    Most is van olyan X5M amire sok helyen azt írják használt, emmc van bennük, sok írást mutat. ( life time tesztek alapján - ami becslés de mégsem újnak írja egy típusnál)

• mexel

veterán

válasz klaca1978 #107732 üzenetére

Tanács: ne akarj itthoni bolti vételt - ha így érted az itthoni vásárlást. Miért lenne jobb?
    Csak pár észrevétel: én X4-et nem vennék házimozihoz, sajnos vannak hang problémák, hiába tagadják a fejlesztők, a stabil verziónál. ( 21.2)
    Az NO ebben jó már, nincs hang probléma, de még nem végleges verzió. Azzal viszont jó az X4, de a droidját el kell engendni, nem sokra jó. Ott Csak CE pl a belső tárhelyen.
    De nem sokban jobb az X3-nál.
    Az X3-at nem kell leírni, még mindig arra van a legstabilabb legjobban működő Ce elkészítve, a 21.2-es NG.
    Amiben kevesebbet tud: AV1 és VC1 kódolás. Ezek nélkül még el lehet lenni egy ideig, minden másban tökéletes lesz, gyönyörűen működik mindennel általában.
    Stabilan és jól működik, ráadásul tud dualban működni Androiddal ha valamiért arra is szükség lenne.
    ( Én most csak a kommersz boxoról írok, az olcsó kategóriában, drágább cuccoknál más a helyzet mindig - de te is olcsó kommersz boxokat említettél)
    De van újabb box, az S905X5M ami nagyon jónak tűnik, már az androidja is használható szinte, de azért a hangokkal ott még mindig van gond pár anyaggal. Az AFR már jó rajta, a kép az van akinek tetszik van aki szerint androidos ( szerintem is még mindig a CE képe a jobb)
    Van már rá CE - de nem végleges stabil, ezel számolni kell viszont de nyilván lesz az is valamikor. És még csak SD-ről megy hivatalosan a CE ( sokan szeretik - én jobban szeretem a belső tárhelyet - bármilyen gyors és jó sd-t is használok)

Itthon ugyanazt kapod mint küldöldről, nincs magyar gyártású, különlegesebb box. Ugyanaz lesz csak más áron. Ha a gari számít: számolj. Másrészt nem lesz vele gond, működni szoktak általában. Csak ne vásárolj kinti noname eladótól vagy ebay-ről, csak gyártótól vagy nagyobb kereskedőtől.
    Ja, S905W az szerintem nem jobb az X3-nál, én azt felejteném ebben a listában. Használható, jó boxo némelyik, átlag felhasználásra jó, de ha a komoly házimozizás a cél akkor már maradj a legújabbnál.
    Ha csak online filnek és virágbolti filmek, akkor az X3 is jó még sokáig és nem kell fejlesztői verziókkal szórakoznod. ( igazából hozzá nem értőknek és nem milliárdos rendszereket használóknak még mindig X3-at javasolnék, akik csak filmezgetni akarnak)

Új hozzászólás Aktív témák