- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
gaston63 #80376 üzenetére
Továbbra sem jön fel ilyen opció nekem. Nem aktív az eltávolítás gomb. - Hát vissza olvastam ez a kérdés feltevés megint User hiba volt mivel sehol nem említetted, hogy nem az eredeti távot használod.
Vagy nem találom
Én igyekszem a ZIDOO topikban azt elérni, hogy mindet írjanak le és nem a 3-4 válasz után derüljenek ki a lényeges dolgok. na meg másik topikokban is elejtek a kérdést ha nem 100-s a kérdése. Pl: volt egy nas elérési gond ahol fél nap múlva derült ki, hogy egy modemen lóg a HDD. Borzalmas idegesítő tud lenni ha hiába igyekszünk. -
Imi1981
veterán
válasz
gaston63 #80376 üzenetére
Ha láttam volna, hogy ilyen gondod van szóltam volna. Sok fórumot olvasok nap mint nap és nem láttam. Vannak ilyen apró dolgok ami másnak természetes és például én meg nem is tudtam róla. Szóval nem azért írtam, mert hogy tudnod kellett volna hanem, hogy már tudd 🙂 .
-
Imi1981
veterán
-
joydrv
aktív tag
válasz
gaston63 #80350 üzenetére
Beállítások/Media/Mediatár/Video
Itt vannak azok a mappák, amiket már korábban betallóztál (és legalul itt van a Videó hozzáadása menüpont is, - de előbb a régi mappákkal kell foglalkozni).
-Egyesével rájuk mész és "Forrás eltávolítása".Video hozzáadása/Media forrás hozzáadása/Tallózás
-Feljön a hálózati helyek listája - ami nem kell már a régiek közül "Hálózati hely törlése".Ha kész, szépen megadod az új hálózati helyeket és betallózod a mappákat.
-
cof
veterán
válasz
gaston63 #80317 üzenetére
Akkor végül is a router a NAS-od? Nem tudom volt-e médiatár is vagy csak simán fel volt véve a Videók alá és úgy tallóztál, de akkor tisztítsd a médiatárat ha volt, aztán Videók/Fájlok itt meg kell találnod és töröld, hosszan OK gomb távirányítón vagy jobb egér Forrás eltávolítása.
Aztán ugyanitt Videó hozzáadása Tallózás, azt neked kell tudni hogy NFS vagy SMB megosztással éred el.
@pixta78 Szuper.
-
joydrv
aktív tag
válasz
gaston63 #80312 üzenetére
Ha NAS-ban cserélted, akkor az biztos le is formázta neked. Annyi dolgod van, hogy a NAS felületén (pc-n) belépsz és újra megadod a mappákat és hozzájuk az engedélyeket, ahogy korábban is volt. Majd a CE alól előbb távolítsd el a régi megosztásokat és utána újra tallózd be smb-vel.
-
Beni2360
félisten
válasz
gaston63 #73691 üzenetére
Dehogynem a fáj kezelőben egyik oldal a Nas másik oldal a HDD és másolás. nem lesz e gyorsúszás WB de elmegy a háttérben. Egyenként a videó mappákat.
-------------------
DroiDMester de amit linkeltem az nem az volt és most rákeresve 5V-t találtam. Törlést kértem a hsz-re. -
tomy86
addikt
-
divan
őstag
válasz
gaston63 #73278 üzenetére
Az Android (ha CE-t akarsz futtatni rajta) csak arra kell, hogy valami elinduljon, mikor bekapcsolod először. Azért nem árt kezdőként rajta hagyni, mert volt már, hogy kicsit félresikerült a CE frissítés, és nem indult el, Androiddal akkor is be tudsz bootolni. Amikor átbootolsz a Coreelecbe, akkor az Android nem fut, teljesen független egymástól.
-
-
cof
veterán
válasz
gaston63 #73218 üzenetére
Lefele mutató nyíl a letöltés.
remote.conf a távirányító, vfd.conf a kijelző. Mind a kettő mehet a Configfiles mappába, ha engedélyezted az SMB-t akkor látod Windows alól a hálózatoknál, ha nem látod akkor Windows 10-et használsz minden bizonnyal, ott fel kell csatolni. Beni2360 linkelt már videót róla nemrég.
-
tomy86
addikt
válasz
gaston63 #73206 üzenetére
Harmadik megoldásként (én ezt alkalmaztam az x96-nél és az előző boxon is), telepítheted droidra a Reboot to LibreElec appot és abból is indíthatod a CE-t.
-
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged