- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
Szuperül az fog működni dobozból kivéve, aminek $135 az ára. A többi kompromisszumos, kicsit mókolós. A LE telepítés kb. annyira bonyolult, mint egy RPi esetén. Van sokféle doboz, eltérő alkatrészekkel, memóriával, csatlakozóval, távirányítóval. Neked kell eldönteni és tudni, hogy ezekből mire van szükséged.
Javasolt, ajánlott típusok:
S905: Beelink Mini MX, Beelink Mini MX ver 1.0, Beelink Mini MXIII, Beelink MX64, Beelink M18, K1 Plus, KIII, Sunvell T95M.
S905X: Mini M8S II 2G/16G, EgoIggo S95X 1G/8G, Beelink Mini MX III II, Tanix TX3 Pro.(#14510) sto1911: a lejátszást Kodival próbáld, és többféle fájlt is nézz meg vele. Nem emlékszek arra, hogy olyan szörnyű és akadozós lett volna android alatt a lejátszás. De ahogy a többiek mondják LE alatt az igazi a rendszer, ha médialejátszónak használnád.
-
tjnet
aktív tag
Akár laptop is lehet, de egy öreg asztali pc lga775 alaplap, egy dualcore procival, 2Gb ram egy radeon 5450 vga kártyával, egy vinyo bele.
Libreelec oprenszer, a többi helyre mehetnek a filmek, akár torrent kliens is futhat róla.
Androidos telefonnal tudod távirányítani, akár telefonról be tudod kapcsolni (alaplap függő WOL).
Készen van a HTPC.
Nekem az első 20000 Ft-ból jött össze. -
DoItYourself
Topikgazda
Topik összefoglaló megvolt már? Vannak ott ajánlott boxok is, most kb. $35 a legolcsóbb doboz.
14490 paolinho: bocs, Kodira gondoltam, amit írtam. Lehet, hogy egy MX3 vagy T3 távval meg lehet csinálni, hátha valaki kipróbálja, én most nem tudom. A RemoteIME appot is megnézheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest