- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif12
csendes tag
válasz
gery2123 #23958 üzenetére
Köszi szépen, így már megy!
Az alábbi a konfiguráció:
Beelink MiniMX III (S905)
kszaq-féle LibreELEC-S905.arm-8.2-8.1.10.tar
service.transmission-8.2.20.zip
Ami még tapasztalat volt, hogy kellett egy új külső ház a 3TB-s WD Redhez (egy régi Medion volt, ami csak 2TB-ig működött, egy Sharkoon Swift Case Pro USB 3.0-ra esett a választás, egész jónak tűnik, USB 3.0 van rajta, 12TB-ig kezeli a specifikáció szerint. Amúgy a Medion masszívabbnak tűnt, de azért ez is fémépítésű). Az új HDD GPT a partíciós tábla, ext4 a fájl rendszer, LibreELEC alatt adtam ki a parancsokat (parted, mkfs.ext4).
-
karika61
csendes tag
válasz
gery2123 #23377 üzenetére
nekem a 8.0.2 LE alatt megy a 8.2.2 transmission. A letőlttés ok, de a feltöltés nem megy, egyszerűen nem tudok portot nyitni neki a routeremen. A transmission GUI port próbánál mindig azt írja ki, hogy port zárva állítsam be a tűzfalon. Más eszközökön megy a visszaosztás és a portnyitás.
Mi lehet a gond? -
Csicsóka
őstag
-
törölt tag
válasz
gery2123 #15363 üzenetére
Droid alatt sok Youtube alternatíva van, de Kodival az 1GB sztem is kevés lesz az Androidhoz. Bár, most úgy tűnik, hogy tök mindegy. A KIII -ban Dolphin -nál nyomok egy Home -ot, majd vissza Dolphin, és újraindul az alkalmazás. Próbálkozom a felbontás változtatásával is, de sehogy sem akar 1080 -ban megjelenni az Android. De, jó lenne találkozni ennek a ROM -nak az elkövetőjével! Még a mentőben is ütném.
-
trance89
őstag
válasz
gery2123 #15347 üzenetére
maradj a 2/16-nál, az 1G ramos boxok csak akkor ajánlottak ha kizárólag LE futtatására kell, 1G RAM-al a droid szinte használhatatlan
gearbest-en a Mini M8S II 2/8G nagyon jó áron megy és az ajánlott box, bőven elég a 8G belső is, amúgymeg ott az usb port és a microsd slot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest