Hirdetés
- Yettel topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Nem én nyomtattam 😄. Ahhoz a boxhoz közöm sincs! Csak hozzászoltam.
Én elhiszem, hogy nálad nem volt gond de nálam volt. Nem volt rettenetes de engem zavart amúgy x96 mini még rosszabb volt ebből a szempontból mert az fagyott is és az jobban melegedett. De az már nincs úgyhogy nem rakok bele hűtőbordát.
Én nem mondom, hogy minden esetben kell csak akkor mikor már a lejátszás rovására megy. Sokszor elég a gyári hűtés de nálam nem volt jó.
Amúgy nálam is parkoló pályán van a x96 max plus (igazából már nem is az enyém) mióta van shield tv és egy Apple-TV is. -
trance89
őstag
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Nagyon nem mindegy hol van elhelyezve a lejátszó és legőképpen a "cpu binning" ami számít, egyszóval minden egyes S905X3 soc teljesen más hőfokon éri el ugyanazt a teljesítményt. Ugyanúgy mint a desktop cpu-knál, csak ott az aktív hűtés miatt nemnagyon venni észre különbségeket. Míg egyeseknél 70-75 fok az átlag, más ugyanazon típusoknál simán 80-85 fok is lehet passzív hűtés mellett.
Nekem is tegnap megérkezett a 3d nyomtatott x96 max alsórész csak én teszek bele egy csendes ventit is, azzal már tényleg jól fog hűteni. Holnap ¸osszerakom és dobok be róla pár képet -
Joshi
titán
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Mindenképpen faragni kellett a hőfokon, mert tesómék torrentezni is fognak vele. Meg aztán nekem ne sírjanak hogy nem jó valami, mert nem akarok hozzájuk rohangálni. Végül is az a lényeg, hogy passzívan is hozza a megfelelő hőmérsékletet. A nyomtatott ház meg kicsit feldobja az egészet plusz nagyobb, szellősebb a belső tér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest