- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Mostmár tényleg csak az érdekelne, hogy használat közben is lehet tölteni az akkumulátort, vagy ez hosszú távion csökkenti az élettartamot? Sajnos a gép leírásában eléggé szűkszavúak ebben a témában.
-
Notes
senior tag
No meg van a kicsike. Ennyiért még egy Toshiba lett volna celeronnal, de olyan gagyi kivitel volt, hogy nagyot csalódtam a Toshibában.
Első benyomások: masszív kivitel, gyors, csendes, és 4x USB 2.0 rulez! -
Notes
senior tag
Semmi jobb ajánlat?
Depo.hu-t próbáltam tegnap este, de nem ment... vagy csak nekem nem?? -
Notes
senior tag
Netto 300 már sok. A Centrino miért olyan klassz?
-
Notes
senior tag
Már nézelődtem, de Asuséknál nagyon horror árakat találtam, ECS, illetve Clevo pedig ugyanennyiért kevesebbet tudott.
-
Notes
senior tag
Sziasztok!
Páromnak kellene notebook a munkájához (könyvelés, irodai munkák, ilyesmi) kinézett magának a Metro-ban egy gépet:
Fujitsu-Siemens Amilo XP 2500+
250Mb RAM (266)
40 GB HDD
4x USB 2.0
Nagyjából ezt tudja és most akciósan netto 211e Ft-ba kerül. Nem vagyok egy notebook szakértő ezért kérem a tanácsaitokat.
1.) Megéri? Vagy tudtok jobbat ennyiért? (csak új!, és mindenképpen kell párhuzamos port is!)
2.) A notebook akksiknál mire kell figyelni (Li-ion stb?) Illetve ha bedugja a hálózatba akkor ki kell venni az akksit? Vagy attól semmi baja nem lesz, hogy egyszerre tölti és használja (meríti) az akkumulátort?
Előre is köszi!
Ja és elég S.O.S....
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest