- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Aktív témák
-
laca9433
csendes tag
Sziasztok
Akinek Segítség kell Wlan lan vagy bármilyen más hálózat ügyében bátran irjon a(z) lszaszi@freemail.hu ra vagy msn en acicorp@freemail.hu
-
phanfantom
senior tag
Fél éves a gép, xp home edition op. rendszerrel árulták. Nem tudom pontosan mi az az sp2, de szerintem van benne. Ugye vmi tűzfal féleség? A vezérlőpultban megnéztem, és van tűzfal. A kézikönyvében a wlan-nál azt írták a drivers&utlity cd-n bővebben megvan minden. Nos a cd-n meg is találtam a wlan-t, lementettem,de nem csinál semmit az exe kiterjesztéssel, hiába klikkelek rá.
Amugy Amd-s. -
Bhoeurh
tag
válasz
phanfantom #1 üzenetére
SP2 telepítve van? Centrinos vagy sima Mobile?
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Adott ez a gép( fsc amilo a 1640) és a leírásban az volt, hogy alkalmas Wlan kapcsolatra. Ezért nem is vettem wlan hálókártyát a router mellé, gondoltam van beépített. Viszont nem tudom,hogy valóban alkalmas-e ez a gép a vezetéknélküli internetre, mert nem érzékeli a routert. Vagy legalábbis nem tudom hol kell beállítani. Egy másik gépbe vettem wlan hálókártyát és azzal tökéletes mindenEzen viszont nem tudom hogy kell. Ha tudtok erről a gépről vmit segítsetek!
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest