- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
Lord Mixxx
tag
winuae a legjobb wines szerintem, hihetetlen modon a winuae.com-rol leszedheto, a problema csak ezutan fog kezdodni:
kikckstart rom szerzesnek hijjak.... merthogy az copyrightos mindenesetre nem lehetetlen talalni (lengyelek,csehek,oroszok kornyeken) amiket erdemes beszerezni: 1.3 (ez volt a legelterjetteb A500-as) meg 3.1 (ez meg asszem A1200-ese volt) a tobbit en annyira nem talaltam fontosnak, mert ezzel a kettovel minden futott mar. A nagy kulonbseg a grafikus megjelenitoben van a 2 kozott. (marmint 1.3 3.1) persze most minden amigas lelku felhorkant :D szoval az AGA-rol van szo a 3.1-esben van az 1.3-ban nincs (viszont hiaba van a 3.1-ben attol meg sok game az 1.3-as kickstartot igenyli tehat hiaba probalod elinditani 3.1 alol tuti beGURUl...)
masik kulonbseg 3.1-nel csinalhatsz hdd es telepitheted ra a workbench-et (termeszetesen a letrehozott virtualis hdd-t eloszor formazd meg mert nem fogsz tudni ra telepiteni.... ezen egy darabig anno megakadtam en is) A workbench-et meg szerintem ismered, hasonlit a win-re meg linuxra meg ilyesmikre csak oregebb, viszont fiatalabb mint a GEOS (ami szerintem valahogy mindig kimarad amikor az elso grafikus feluletu munkaasztalokrol van szo... nem vagyok benne biztos de szerintem a legoregebb. Ha jol emlexem mar 85 kornyeken vol de egyesek tuti jobban tudjak ha mas nem billi gates)
Sok jatek free meg a demok 99%-a is, viszont sok game sajnos nem. Lehet meg talalni HDD-telepitos valtozatokat amik kellemesek abbol a szempontbol, hogy nem kell lemezt cserelni. (emlexem anno a xenomorph nevu csoda rpg-re ami gutos volt csak az ember dj lett a vegere... 5 disk es kb. 20-50mp-nkent csere).
Ja ha van meg kerdes tedd fel ne tartoztasd meg magad...
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest