Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Habugi
üzenetére
Én már az egész alapproblémát nem értem. A gyártók biztosítanak egy meghajtót a hardverhez, ami megenged maga mellé bizonyos 3rd party programokat bizonyos funkciókra. Ezt a lehetőséget támogatják bizonyos API-kkal. Viszont nem vállalnak garanciát azért, hogy a 3rd party program működik, mert nem ők írták őket. De ők a hibásak, amiért xy 3rd party program nem működik. Ráadásul tuningprogram, ami eleve nem arra való, hogy stabil alapot adjon.
Én alapvetően csodálkozom azon, amikor hallom az OEM csatornákról, hogy az AMD és az NV is nagyon ki akarja végezni az Afterburnert. De a fentiek alapján már értem, hogy miért. Más hibájáért nem akarják a felelősséget vállalni. Elmagyarázni pedig nem tudják az embereknek, hogy az Afterburnerre nem vállalnak garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest