- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
válasz
m0h0senator #15481 üzenetére
Ha ezt iszod, akkor 2 mérföldről kiszagolod és meglátod az összes AMD kártyát. Amiket persze piros aura vesz körül. A saját GeForce kártyád pedig +30%-al jobban teljesít.
-
arcsi84
aktív tag
-
arcsi84
aktív tag
Értem, amit írsz, de vegyünk pl az én példámat.
Néha elkap a VGA fejlesztés szele. Jó mondom eladom a GTX 960-t 50k-ért (lett volna már rá vevő nem is egy). Mit vegyek helyette?GTX 970 (nem vennék, mert 3,5GB ram van rajta, mert maxwell, ami később lehet nem lesz jó, valamint azért mert 2x annyiba kerül mint a mostani és csak 1,5x-s teljesítményt ad)
r9 390 (sokat zabál, sok hűt termel, lehet nem elég neki az FSP 500 HEXA+ táp, nem is előremutató, mert régi GCN van rajta. Szóval hiába a 8GB ram)
R9 380x (alig jobb, mint az R9 380 vagy mint a GTX 960, friss hardver, csak teljesítményben nem nagy előrelépés)
R9 380 (dettó, mint a nagytesója, többet eszik, mint a gtx 960 és néhol még el is veri a 960-as)
GTX 960 4GB (+2GB ram-ért és + 0,5-1,5 év garanciáért, nem adok ki 15-20k-t)
Szóval hiába járnék később jól egy AMD-vel, ha most csak a hátrányait látom.
Azonban ezek a PBR, meg ilyen dolgok elbizonytalanítanak. -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne, ami nem közvetlenül egy konkrét ajánláshoz kapcsolódik, hanem közvetetten a melyik VGA lesz tartós a jövőben kérdéshez. Tudom, hogy senki nem lát a jövőbe, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Szóval arról lenne szó, hogy küszöbön a DX12 meg egy csomó új képjavító technológia vele együtt.
A jelenlegi játékok többsége jobban fut nvidia kártyán, mint AMD-n. Mégis Abu85 mester cikkeiben, folyamatosan azt lehet olvasni, hogy a maxwell kártyák a jövőben komoly hátrányban lesznek. Sávszélesség és egyéb okok miatt.Én elfogadom, hogy Abu mester sokkal többet tud erről, mint én, de azt marketing és logikai szempontból nehezen tudom elhinni, hogy egy játékfejlesztő, aki egy adott játékot készít, az olyan rendszerre programozzon, amiből kevesebb van a piacon.
Az Nvidia birtokolja a dgpu piac nagyjából 70%-át, ki lenne olyan hülye, hogy direkt a 30% lefedettségre fejleszt?
Tudom, hogy a konzolokban AMD APU van, de az teljesen más elven működik, mint egy PC-s processzor/Dgpu páros.Mi a véleményetek erről?
Hogy ne csak off legyek, ezt GTX 960 2GB tulajként kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest