Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze hogy nem, ezt írtam én is, hogy egy cég bejelntése vagy minimális növekedése ehhez kevés, innen indultunk ki. Itt egy sokkal nagyobb gátló tényező van most a jegybank személyében.
+ igen az AI is.. Én is bizalmatlan lennék ezzel az AI lufi dologgal kapcsolatban mert ez egy bartellezés jelenleg aminek nincs kifutása,jrlrnlrg drnki nem fizet senkinek semmiért,( persze túlzással) de ezt már írtam egyszer régebben is, [link] Ez is biztos amúgy közrejátszik a dolgoban a jegybank mellett. De azt gondolom,ha általánosan jó lenne a részvénypiaci hangulat, akkor jobban fogadták volna az Nvidia rekord bevételeit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest