Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi #41546 üzenetére
Amúgy honnan van az hogy gyenge a kihozatal? Már csak azért kérdezem, mert TSMC nel is külön gyártás kapott nv speckó csikszellel és folyamatosan segítettek a kiepiteset.Epp most árulja TSMC. Ugyan ez van most Samsungnal. Tegnap jelent meg cikk róluk mekkora lökés és előrelépés volt nekik most az Ampere gyártás. Szerintem csak szokásos kezdeti kihozatal gondok lehetnek, mint minden valtasnal, ami idővel javulni fog, én nem olvastam mást eddig,hogy rossz lenne.
ez a golden sample teória is a mai világban már nem létező dolog. Hamarosan telel esz YT nem hivatalos tesztekkel, ezt tudja Nv is..
De az biztos, hogy a PH nak külön gyártanak kártyát kézi manufaktúrával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged