- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #35951 üzenetére
Na egyetértek.
raytracing nekem tetszik, túlmutat végre a mesterségesen kreált hardver igényeken amit a négyká. nyócká jelent ugyan azzal az 5-8 éves grafikával. Az tény, hogy RTX széria nem hozza a Pascal átütését, de reméljük majd változik később, ha át tudnak menni kisebb csíkszélre. RTX ből 2080 alakul, 2070 pedig nem rossz vétel.
vegával sincs bajom se rizsával mindegyik jól sikerült, mondjuk a Vega 64 nem az igazi de az 56 az jó kis kártya.
Azt viszont mikor valaki teszt újra értékelést meg mit tudom én milyen csodát vár, hogy ezért majd többet ér az ő gyártója vicc kategória. annak fényében, hogy semmit nem tudunk még a felmerült esetről se a problémáról , hány kártyát milyen sorozatot satöbbi érint. hasonló eset lehet mint volt anno az 1080 TI ram mizéria ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest