Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én a fogyasztással ténylegesen sosem foglalkozom, nem is szoktam felhozni. Hő formájában viszont nem mindegy. A hőmérséklet csak egy példa volt. A Palit 980 is elmegy gyárilag 75 fokig, de olyan halk hogy leszabályzott házventi mellett meg sem nyikkan. Annál halkabb 290X-et nem mondasz abban biztos vagyok, max ami vizezett.
Te már a memória botrány előtt sem próbáltad volna ki, de nem mindig elméletek útján kell menni. Nálam az ilyen tegyünk ventit a vga felé dolgok amik köszönöm de nem.
Rengeteg embert találni a neten aki 290 ről és X-ről váltott 970-re és oda vissza van, ellenkezője viszont töredék. Aki cserélni akar memória miatt is bajban van mert nincs alternatíva.Mivel pofozzák fel, alacsonyabb fesz + kis órajel? Ennyit tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest