Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keIdor
üzenetére
Ezt értem, de a vásárlók között is van 30 év alatti. Másrészt a LinusTechTips azért tart ott ahol, mert a YouTube-on erre van igény. Ergo a gyártók számára is sokkal célszerűbb neki adni a hardvereket, mert ki tudja szolgálni az igényeket.
Jöhet itt egy Józsigyerek, aki technikailag nagyon durván ott van, de tesznek rá a gyártók, ha nincs meg az a minimum feliratkozója, akik végeredményben potenciális vásárlók lehetnek (vagy nincs egy haverja a gyártónál, aki tud neki teszthardvert intézni). A világ már nem kíván részletes információkat. A vásárlók egyre nagyobb része a gépek összerakásával sem akar törődni. Egyszerűen le akar emelni egy előre összeszerelt konfigot a polcról, és ehhez vicces videón keresztül vár valami támpontot. Valaki erre ráérez a YouTube-on, és kiszolgálja az igényt. Valaki pedig leragad a múltban, és lemarad a feliratkozók számában.Még mielőtt ebből félreértés lenne. Nem mondom, hogy jó dolog, amerre a YouTube halad, és az ahogy ezt lekövetik a gyártók, de mit lehet innen csinálni ugye...
Leírhatom ide a véleményem, hogy szerintem se annyira jó a LinusTechTips, de ettől még valószínűleg hamarabb érik el a 6 millió feliratkozót, mint a Tech of Tomorrow a 600 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Leírhatom ide a véleményem, hogy szerintem se annyira jó a LinusTechTips, de ettől még valószínűleg hamarabb érik el a 6 millió feliratkozót, mint a Tech of Tomorrow a 600 ezret.