Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
"Nem olvasol vissza, de azért megjegyzést teszel, stílusra. Értem. Korrekt."
Fórumtárs.., szóval na..

Többek közt erről is szól a fáma, egyetlen szót hagytam ki az előző postból, azt hogy nem olvasom vissza mégegyszer, igazán élhettél volna a gyanúperrel, hogy nem postolok olvasás nélkül.
Leírtam hogy "parázstéma" mivolta ellenére teljesen korrektül zajlik itt a párbeszéd a legtöbb esetben, majd megkövettelek a GPU-Z okán (na nem mintha bárkit is megneveztem volna amikor szóba hoztam korionnak, csak Te pont valóban HWInfót javasoltál neki végig, ettől még nekem CPU-Z rémlett korábbról és ennyivel tartoztam neked..).Ezek után még kifogásolod amiért szóba hoztam a stílust, plusz még szarkasztikusan le is korrektezed.

Ha problémád van azzal /vagy bárkinek/, hogy ezt leírom azon a változtatással lehet segíteni, nem azzal hogy megkérdőjelezed a jogosultságát. Lásd ahogy daveoff is tette, tök normális ember módjára!
Az utolsó gondolatok ofc nem feléd personale only..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest