Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
akkor félreolvastad!!!!!!
eddig amikor teszteltem békén hagytam a CCC ventivezérlést!
de láttam és hallottam,h szinte nem is megy (nem hallani mert nincs venti a gépemben)61% mi az?mikor mehet ez 85-100%,ha akar és bírnia kell!
kb 1 éve használtam a hd7870-emhez AB és tök más volt(más is írta olvastam pár sorral feljebb)én se igazodtam ki!
ezért fogtam és most 70% ment mikor játszottam!!
MANUÁLIS VENTIPROFILT HASZNÁLTAM ,DE CSAK MOST ESTE!(felhúztam CCC-ben és "leokéztam"

bocsánat,ha én írtam félre valamit,ha lehülyéznek és nem verhetem be az orrát,csak érvelhetek,akkor remegek az idegtől és akkor nem megy a fogalmazás!(főleg,h annyi eszetek nem volt,h azt mondjátok,h kopé ide az eredménnyel,"nem egyből átakarsz verni kocsog AMD-s",pedig nem én Inteles vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest