- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én nem azt várom, hogy az AMD az én kártyámra, az én otthonomra, az én programomhoz szabott gyári profilt adjon, ami 100%-osan stabil.
Azt várom, hogy egy olyan adaptív feszültség és frekvencia skálázó algoritmust adjon, ami képes a legnagyobb szükséges és elérhető frekvenciát és az ahhoz szükséges minimális feszültséget adaptívan, működés közben, a hardverbe épített érzékelők visszajelzései alapján beállítani.
Amit mondasz, az nem ez.
A dvfs az, hogy a gyárban állítják a táblát. És olyan táblát állítanak be, hogy mindent lapkaminőségen minden környezetben stabil legyen.
Az avfs pedig lényégében az, hogy a gyárban beállított táblázatot offszetelik az aktuális környezeti paraméterekkel, aminek az eredménye az, hogy egy sarkköri környzetben alacsonyabb feszültségen tud működni, mint a trópusokon.De nem számol a lapka tulajdonságaival, viselkedésével. Ugye nyilván nem minden lapkát lehet ugyanannyira alulfeszelni. De ezzel az avfs egyáltalán nem kalkulál, nem feszeli alul a kártyát, nem teszteli, hogy mit tud, nem adaptálja a feszültséget az adott lapkához. ISO környezetben minden lapka ugyanakkora túlfeszültsget kap, hogy a gyengébb és a jobb lapka is tuti stabil legyen. Ebbe az avfs nem szól bele. Jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest