- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
üzenetére
Nem jól látod az ok-okozati összefüggést...
Pont azért nincs szükségük újra, mert időtálló!
Én nem arra gondoltam, hogy azért nincs szükségük új kártyára, mert már megvakultak és úgysem látják mi megy a monitoron, hanem azért nincs szükségük feltétlenül új kártyára, mert meg vannak elégedve a mostani kártyájuk teljesítményével.
Annyira nem hiszem hogy márkahűek volnának a nagy tömegek, hogy ha szükségét éreznék, akkor ne váltanának a másik oldal nagyobb teljesítményű kártyájára. Csak éppen nem érzik még szükségét. És mire majd érezni fogják, addigra lehetséges, hogy már lesz ennek az oldalnak is megfelel vagy jobb alternatívája.
De ez szerintem hangsúlyozottan nem egyenlő azzal, hogy most nem tudnak mire váltani ezen az oldalon ezért nem váltanak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi