- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
keIdor #22867 üzenetére
nem tudom mennyit játszottál vele PC-n, de az én tapasztalatom az, hogy free roam közben 99%-ban okés, a probléma a versenyek közben jön elő, főleg ha sok AI autó van előtted, illetve ha valami szélsőségesebb időjárás körülmény van. A város közepén (dupla sínpáros, szuperszéles főút) átmenő versenyek a legrosszabbak, illetve a dzsungelben is van 1-2 "gyengepont". Mondjuk az hogy ~45-re leesik itt-ott az fps normális esetben nem lenne akkora érvágás, de ebben a játékban már a 2-3 fps csökkenést is azonnal érezni lehet (ránt egyet a játék, mintha egy láthatatlan kéz pillanatnyilag visszahúzná az autódat) és minél nagyobbak a csökkenések, annál erőteljesebb ez az effekt.
A framerate smoothing okozza ezt az "érzést", de annak a kikapcsolása pedig sima mikro laggot okoz, ami még stabil 60 fps-nél is érezhető
az pedig rosszabb..
az egész a Batman AK launchra emlékeztet; 30 fps-re lockolva minden rendben, maxra nyomhattam a grafikát és nem volt semmi probléma. Viszont a 60 vagy több fps elérése és annak stabilan tartása szinte lehetetlen volt, akármennyire is izzadt az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest