- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt ez marhaság, én használtam egy csomószor a DSR-t, és ehhez még csak nem is közelít az eredménye. Még mindig egyrészt, az elmosást ki lehet kapcsolni. Azon persze meg sem vagyok lepve, hogy az AMD megoldása szokás szerint jobb - legalábbis elméletben
Másrészt, a HUD valóban lehet probléma, bár látni kellene hozzá, hogy véleményt tudjak mondani róla (én már csak ilyen földhözragadt vagyok).
Harmadrészt - miért nem? Mondjuk személy szerint leszarom a DX12-t, de hogyan tudunk ilyet kijelenteni a még meg sem jelent DX12 rendererről?(#21787) proci985: ohshit...
-
mcwolf79
veterán
Hát tapasztalatom szerint az AMD VSR ugyanúgy mosotfos lesz ,mint az NV féle DSR-nel.
Sőt, míg AMD-vel hányingert kaptam a látványtól az elmosódás miatt NV-vel R6 Siege alatt és WoWs-nál is kielégítő a látvány, kevésbe érzem elmosottnak.
De persze tudom, mint mindenben ebben is az AMD a favorit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest