Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Erdei88
üzenetére
Én oda nem írok semmit.Rosszul vagyok attól a topiktól,rosszul vagyok attól ami ott megy,hogy mindenkit kigúnyolnak,megaláznak stb...Legalábbis amikor fél éve itt-ott beleolvastam még ez ment.Persze tisztelet a kivételnek
Egyébként toflehi kolléga szépen összefoglalta hogy mi a helyzet.Tessék elolvasni az
iponRX 480 tesztje alatti hozzászólásokat.Azt szeretnétek hogy a PH! fórumozóbázisa is ilyen legyen?Mert én nagyon nem -
törölt tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Elhiszem neked, nem az erdekel hogy ki mit hasznalt vagy mit hasznal, tobb NV kartyam volt vilageletemben mint AMD
Nem is ezen tepelodunk, egy hozzaszolassal korabban mar leirtam.Nem veszem (leesett
), eleg sok minden lepattog rolam, sejtem kire gondolsz, azt en sem ertem, az picit olyan nekem mint az egyik Fury tulaj es onszivatasa az elmult egy evben. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airsoft
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is ezen tepelodunk, egy hozzaszolassal korabban mar leirtam.
), eleg sok minden lepattog rolam, sejtem kire gondolsz, azt en sem ertem, az picit olyan nekem mint az egyik Fury tulaj es onszivatasa az elmult egy evben.