Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arról amúgy nem is beszélve hogy pl driver alapján mennyire ódákat zengtek az nvidia-ról, mennyien pocskondiázták az amd-t, de nyakam rá többet szívtam az nvidia driverrel és több workaroundot kellett használnom már ebben az egy hónapban is amióta megvan a 1080-om, mint előtte évekig az amd-nál. Nevetséges hogy több monitor esetén elfelejt normálisan fogyasztás szintet állítgatni, és végig 1.75 ghz-en megy a kártya (ebből fakadóan a nem túl jól szellőző házban felmegy 55 fok fölé a kártya, amikor bekapcsolja a ventijeit, de utána meg persze lehűl, ekkor kikapcsolja, és ez így ismétlődik). Mindenfelé azt javasolták, hogy az nvinspectorral force-oljam a multi monitor energiagazdálkodást, ahol apponként adhatok kivételt, és beállíthatom hogy hány százaléknál vegyen vissza. Vicc az egész hogy ezt manuálisan kell végeznem.
hpeter10: nálam az alatt a kb 5-6 év alatt amíg radeonokat használtam egyhuzamban (4670-től 290X-ig), sosem volt ez probléma. Itt pedig kb azonnal az lett. Pedig multi monitoros rendszerem van már 3 éve.
Igazán nagy gondom nekem sincs az nvidia-val, de ez éppen több kellemetlenség már most, mint amibe futottam a catalystok alatt. De amúgy most többen is nv-re váltottunk az ismerősi körömben, és mások is stutterre, furcsaságokra lettek figyelmesek játékokban. Pedig jellemzően mindannyian 1070-1080-akat vettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez az új AMD árpolitika nagyon nem bejövős, a 470 talán kivétel lesz, meg is várom, hátha.