- Yettel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
#85552128 #15162 üzenetére
Pedig én még hittem benne amit írtak, hogy xy bemutatón lehetett csapatni a DX12-es Tomb-ot és hogy mennyivel jobban ment xy részen.
Lehet ez celeb nyelven NEM JÖTT ÁT közhasználatbaElég tré kezdés a dx12-nek mondhatom. Azon meg csodálkozzon majd a MS hogy nem fognak win10-re váltani a népek mert eddig a dx12-ről csak azt láttuk hogy mindent faszán lassítani tud eddig ahhoz ért!
-
TTomax
félisten
válasz
#85552128 #15162 üzenetére
Vaoo ez igen jól sikerült...FuryX-en FHDban éppen felezi az fpst a DX12, a 980TInek meg -50%.ot ad.. az igen...hát nem is tudom,nem egészen erről volt szó...
(#15160) daveoff
Igen,mert az egy nonszensz,hogy az az MS akinek az az érdeke,hogy konzolt vegyél tolja a PC-s OS-t meg az API-t...Gőzerővel dolgoznak...jaja... láttuk a GoWból... rá pár napra le is lőtték a Fablet,ami éppen a DX12/UE etalon lett volna... nem tudom,hogy mit gondoljak,de hogy ez nem kerek az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest