Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Ren Hoek #11523 üzenetére

A Bethesdának egyértelműen. Azért tudják relatíva magasan tartani az egyes játékaik árát még sok év után is, mert a mod közösség még mindig aktív. És nem csak játékmeneti szinten, hanem grafikai feljavításban is. Lásd Morrowind. [link] ... ezeknek az elkészültét egy GameWorks-féle middleware DRM nagyban akadályozná.

Nyilván nem tartom kizártnak, hogy a Bethesda át akarja helyezni a konzolra a modközösséget, mert a PC-n meg van kötve a kezük a moddolásra alkalmas eszközökkel kapcsolatban. Ez természetesen egy opció, de szerintem annyira erős a modközösség, hogy ebből inkább meghátrálás lesz. Volt itt idén fizetős mod lehetőség is a Steamen és napokon belül visszavonulót fújtak a felek.

• Yllgrim

őstag

válasz Ren Hoek #11523 üzenetére

A moddereket tobb okbol is erdemes kenyeztetni: sok jo otletuk van amit kesobb beepithetnek egy masik jatekukba, illeltve az igazan ugyeseknek ajanlanak munkat, ergo jo utanpotlas neveles, arrol nem is beszelve ha valami nagyon tuti alkotnak, akkor vilagga lehet kurtolni: A Fallout 4-hez keszitett legujjab mod, a xyz ...." ingyenreklam.

#11524) rocket: a GW egy eszkoz hogy manipulald a piacot, raadasul pont nem a fogyasztok igenyeit figyelembe veve, ennek nem tudok orulni. Annak viszont tudok hogy AMD nem masolta le ezt a politikat, mert akkor csak szar jatekok lennenek a piacon szarul optimalizalva es tenyleg 2 kartyam kellene hogy legyen ha jatszani akarok... Nem tudom mennyi ido fog eltelni mire a kov generacios jatekok jonnek, mert NVel fogja huzni ameddig lehet, Win 10 egy tragyahalom annyira selejt (igen, hasznaltam egy kicsit es masszivan hibas, felkesz a termek) de ez egy olyan vilagban ahol a fogyasztok ezt mar megszoktak es termeszetes nem gond. Biztos sokan irnatok hogy de milyen kiraly, meg stabil, meg jol mennek a jatekok... nem kell, majd SP1-el talan kiadasra erett lesz... Az irany rossz amerre haladtunk/haladunk, nem azert mert Abu mondja, egyszeruen gondold vegig, miert jo az neked ha felkesz termekekkel kell bajlodnod napi szinten?

Nagyon varom mar amikor megszunik ez a mentalitas, addig a felhasznalok a katalizatorai ennek a folyamatnak, nekem nem jon be az hogy hulyenek vagyok nezve, ugy kezelnek es ennek meg orulok is...

Új hozzászólás Aktív témák