- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Solt-
üzenetére
Na hát ha valamiben akkor abban biztos vagyok hogy a TV-t és mozit nem váltja ki... önmagadban nem tudod közösségi élménnyé tenni.
Nincs olyan hogy leül a család és megnéz egy filmet vagy valami műsort együtt.
Meg egyébként is beteg elképzelni hogy hazamész és a gyerekek a szobájukban sisakban agymosnak meg az asszony is a nappaliban... brrr... most képzeld el... vagy négyen a kanapén.
Szerintem ez annyira "beteg" kép hogy nem lesz népszerű.A 3D tévézés egyik átka is ez volt, a kevés és gyenge tartalom mellett ami kicsit értelmetlenné tette az egészet.
Játéknál látom értelmét, meg egyéni szórakozásnál... nyilván ez lehet film vagy bármi.
De meg vagyok győződve arról hogy kényelmetlen lesz órákon át használni... és végül az lesz hogy egyre rövidebb és rövidebb ideig lesz hajlandó használni az ember aztán a végén már fel se veszi majd.
1-1 ritka alkalomra pedig nem fognak rá beruházni.
Gondolj csak bele hogy a szemüvegeket is nem győzték egyre vékonyabbra és könnyebre tervezni, mert egyszerűen zavarta az embereket... namost egy sisak? Hát... 1-1órára oké... de nem ebbe fogod végigtolni a witchert azis tuti.
Persze mondom eleinte óriási hype lesz, meg tudom hogy óriási élmény lesz stb stb. A 3D is az volt... én még emlékszek rá... abba is ugyanúgy sok pénzt toltak és az sem egyből halt el... kellett neki pár év mire a helyére került. Ezzel is ezt várom... sőt, ha elérhető lesz árban és úgyérzem nekem is lehet hogy lesz. Mert érdekel. Mint ahogy érdekel sok más is amit kipróbálnék vagy használnék szívesen egy ideig is akár... de hosszútávon én nem látom benne a rációt. Hogy pl onnantól kezdve csak úgy akarnék játszani, stb stb.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gitáros topic
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő