- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #6271 üzenetére
Napi szinten supportalok tobb 10e felhasznalo bazisu IT rendszereket, amikor meglatom hogy a 2nd line atdob valamit mar fogom a fejemet mert az alapveto dolgokat vagy az ismert hibakat nem nezik at, aztan kiderul a vegen hogy nem is az a hiba... sorolhatnam.
Nezd meg az aktiv tagok listajat 4816, ebbol vegyel ki 4-et... ez semmi, persz nem mindenki PC-zik, nem mindenki DA:I-zik, nem mindenkinek van AMD-je, de ha ez a szam mondjuk 100 es abbol 4-nek van ilyen gondja... Nem mervado, jol hangzik hogy uristen, 4%! Drama van, aztan lefogadom hogy a 4-bol legalabb 2 user error (ebbe a friss driverek, updatek, eredeti valtozat-nem tort, ha mast nem OS reinstall is benne volt) a masik kettonel meg elojehetett valami belso gond, 2% mondjuk...
Ja es ne higgy el mindent, tevutra visz
Arrol ma nem is beszelek, hogy hogy egyszerubb megkeresni a hibat, ugy hogy van egy rendesen dokumentalt forraskodod vagy odaadnak egy mar leforditott progit magaban mindenestul es old meg?
Nem jo hozzaallas ez, raadasul lehet mondani hogy kapitalizmus, meg az Nv-nek az erdeke, erre nekem mindig Linus jut az eszembe...
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #6258 üzenetére
.Figyelj, 4 ember??? Ertelmezd mar, 4 azaz NEGY ember... En a user error fogalmat szimplan ideraknam... Sokszor alap dolgokat nem veszel eszre, 10 perc utan meg letorli a hujeje mert crashel es szar a ...
Ha 400 AMD-s felhasznalo uvoltozne napi szinten ezerrel azt mondom oke... Melombol kifolyolag eleg jol tudom mi az a 4 a tobbi 10e felhasznalohoz kepest szoval emlitesre sem melto, valaki elnezett vagy elrontott valamit, ebben az esetben a 4 user...
Azt kellene megerteni, hogy valakinek mart csak azert nem tetszik az a GW mert zart rendszer es nincs kontrolja felette. Ennyi, az hogy mellette meg szarul is optimalizalva es csak par hardvert reszesit elonyben...
de meg nem is a legnagyobb gond, hanem az NV vasarlokore tudja hogy a ceguk egy szemet szarhazi ceg es tapsolnak nekik es tolljak bele a penzuket
Ilyen es ehhez hasonlo forumokon meg istenitik oket
Szoval tartalomhoz a forma en szerintem.
Persze akinek nem inge, nem veszi magara, vannak akik csak bedolnek ennek es jobb az "egyszerubbet" megvenni
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #6094 üzenetére
Low level API-val meg nincs tapasztaalt, az ebbol a szempontbol irrelevans. Ha majd odaerunk akkor raerunk atmenni azon a hidon (hogy egy tapasztalt Jaffa mestert idezzek)
Hogy rabizhatjuk-e, na ez majd kiderul kire-mit lehet rabizni, ha majd megjelenik megnezzuk.
Jelenleg mindket ceg siralmasan teljesit, az egyik a mesterkelt szoftveres megoldasaival lassitja a sajat es a masik hardvereit, a masik meg nem tud naprakesz drivereket gyartani (hozzateszem nekem semmi gondom volt a driverekkel egy VGA-s rendszerben az elmult egy evben).
Szoval hiaba erosek a hardverek ha a gyartok szemetsege/benasaga miatt ... Ennyi.
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #6092 üzenetére
Ugye annak nem orulunk hogy a gyarok ezzel szorakoznak MI meg szopunk vele? Mindket jatekost nekunk kell ravenni arra hogy vagy feladnak ezzel vagy nem veszunk toluk semmit egy darabig... Csak hat mindig lesz valaki aki megveszi, ha csak egy honapig bojkottalnank oket mar ertenenek belole...
De hat ezek almok, mert ug@tni azt tudunk itt egymassal, de amikor kozos erdekunk lenne akkor meg lapitunk sz@r a fuben
Termeszetesen egymastol vedjuk mega a gyartokat foggal korommel, hogy a te ceged ugyis sz@rabb...
Aha... Persze...
Gyerekek, pont ezert szivunk MI, nem a gyartok
-
Yllgrim
őstag
Mert meg nem tudja, de szerintem Armored Warfare-zni akar, es oda mar kell egy picit komolyabb vas
-
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Laja333 #5744 üzenetére
Minden cegnek voltak-vannak-lesznek mellelot termekei, ha majd megjelenik es le lettek tesztelve akkor meglassuk mit tud, addig otletelni sem merek, kivarok inkabb
Barcsak ottartanank hogy kint lenne mindegyik es szepen meg tudnank nezni hogy mit tudnak.
TTomax, fentebb irt: "nalam ugyanaz volt mint a tesztben"-re meg azt mondom, hogy nem igazan erdekel. Van egy jatek, jatszom vele, latom az FPS-t es pont. Az hogy ki mit hisz el, mit nem, nem az en dolgom
Vettel ket draga kartyat, hozzak az elvart teljesitmenyt amit szeretnel es orulunk neki. A furi csak az hogy a ket kartyat forumozasra hasznalod SLI-ben foleg? Mert akkor kar volt, inkabb jatsz, gyere neha epito jellego hozzaszolasokkal azt mindenki jobban elfogadja. En jatszanek azokon a kartyakon az tuti
-
Yllgrim
őstag
Odairtam hogy 5 FPS, bennem meg akkor is az 5 volt amikor a % jelet kitettem, amit belatom 10%-nak lattam akkor is, csak igy sikerult, eliras, bocsi, remelem azert most mar nincs harag. Attol meg abban egy kell ertenunk hogy az 5 FPS/10% az elegge keveske. A 970 van pariban a 290X-el, amirol egy szot sem mondtam, javits ki ha tevedek ezen a teren is.
Amugy is imadom a parazs vitakat 5FPS es 10%-okon minden egyes alkalommal amikor valami jatek megjelenik illetve amikor egy uj termek a piacra er.
A vita nem ezen kellene hogy legyen, hanem hogy az a kulonbseg miert csak annyi, vajon lehetne-e esetleg jobb is, miert vagyunk hulyenek nezve evrol evre, generaciorol generaciora
-
Yllgrim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Total Commander
- OpenWRT topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged