Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Odairtam hogy 5 FPS, bennem meg akkor is az 5 volt amikor a % jelet kitettem, amit belatom 10%-nak lattam akkor is, csak igy sikerult, eliras, bocsi, remelem azert most mar nincs harag. Attol meg abban egy kell ertenunk hogy az 5 FPS/10% az elegge keveske. A 970 van pariban a 290X-el, amirol egy szot sem mondtam, javits ki ha tevedek ezen a teren is.
Amugy is imadom a parazs vitakat 5FPS es 10%-okon minden egyes alkalommal amikor valami jatek megjelenik illetve amikor egy uj termek a piacra er.
A vita nem ezen kellene hogy legyen, hanem hogy az a kulonbseg miert csak annyi, vajon lehetne-e esetleg jobb is, miert vagyunk hulyenek nezve evrol evre, generaciorol generaciora

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest