Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Laja333
üzenetére
Nem engem az zaklat fel amikor egy még meg nem jelent terméket kockásra fikáznak a fanboyság oltárán...látjuk hogy mire nem elég a 970 a 290X ellen,nagy valószinüséggel ez is elég lesz a 390X ellen,és az nagyon,de nagyon rossz.
Ne mond meg nekem,hogy hova nöjjek fel.Nem indítottam fikatengert egy meg nem jelent termékkel kapcsolatban.
(Szerk: pedig a 390Xen igencsak nem szimpatikus hogy 4GBnak írják mindenhol,mégsem jövök ide lehúzni mert lehet valóban jó/elég lesz)(#5748) Yllgrim
Nyugodj meg,elég sokat játszom,sőt túl sokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Asrock RX6600XT 8gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest