- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
"...mindig csak azzal panaszkodott, ez a driver erre a játékra jó a másik driver a másik játékra."
Az ilyeneket mindíg kicsit furcsállom mikor olvasom, én felteszem a drivert és játszom mindenfélével. Néha eszembe jut, párhavonta, akkor felrakok egy frissebbet, vagy ha úgy hallom valami nagy gyorsulás vagy hasonló történt és ennyi. Használom.
(#969) Abu85
Köszi, én nagyjából vágom milyen játékok lesznek mantle támogatással. -
Malibutomi
nagyúr
Ide írok, mert ez a vitatopik, és nincs kedvem flamet kelteni máshol. Szóval válasz erre: [link]
"Mantle se fog érni semmit...főleg hogy csak pár game támogatja egyenlőre..amiket már RÉG kivittem...most azé rakjam fel újra, hogy mántli miatt végigtoljam 20-50 fps-el többel?"
Mindenféle trollkodás nélkül a BF4-en kívűl felsorolnál párat a régi játékok közül amik támogatják és már RÉG végigjátszottad őket? Mivel csak most fognak megjelenni az elsők amik támogatják.
Csakhogy lássuk mennyire vagy felkészült a témában, hogy ilyen okosakat írsz. -
Malibutomi
nagyúr
Én már nem értek semmit? Van aki igen?
-
Malibutomi
nagyúr
Az a trollkodás hogy másokat cikizel, ahelyett hogy a magad dolgàval foglalkoznál. Igen megy a mókolás, mivel az accelero a 7970-re való igazából. Abban igazad van, hogy plusz hütéssel nem "annyira" olcsó, de még úgy is olcsóbb és gyorsabb mint a 780.
Amúgy meg örülj hogy az amd ilyen ref hütöt rakott a kártyákra, ha az ár és teljesítmény mellé az is top lenne, akkor mivel veregetnéd a saját vállad? Keményen kellene agyalni hogy nv fanboy maradj.
Amúgy a 780 tulajoknak valami fóbia hogy állandóan az amd kártyákkal vannak elfoglalva? -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Azt én sem értem miért nincs rajtuk jobb hűtés, azzal sem lett volna annyival drágább. Az meg nem igaz hogy olyan nehéz hűteni, bármely aftermarket hűtő kőnnyedén lehűti, sőt az egyik tesztoldalon átraktát a 7970 iceq hűtést rá, és az is simán megbirkózott a feladattal.
Nekem fújhatja a levegőt a házba, van bent 6db venti elég nagy a huzat hogy kivigye. Ja és nem kell 2500-on menjen, mind le van szabályozva.
-
Malibutomi
nagyúr
3dm11 1200 ref
1225 ref hütō, ez sem lenne ennyi ha ledobná az órajelet a TDP miatt.
-
-
Malibutomi
nagyúr
Tetszik a nv oldal hozzáállása:
"LOL az amd minden játékhoz külön drivert ad ki mekkora fos az amd.......HÚÚ végre kijött az új nv driver amivel a mi kártyánk utoléri ebben a játékban az amd-t, de király az nv....
Ehhh -
Malibutomi
nagyúr
Szerintem meg forditva ülsz a lovon. Nem inkább a játékfejlesztöknek kellene úgy dolgozni, hogy fusson a játék a kártyán, ne új driverekkel kelljen utánamenni?
A C3 ugye pont a legrosszabb példa, a kiadás elött nemsokkal váltottak amd-re, az elözö részek pedig ugye hírhedten a legsúlyosabb nv bérenc játékok voltak.
Arra is kiváncsi leszek, ha az nv-nek m sikerülne kiadni egy teljesen új architektúrát, meddig tart majd amig optimalizálják. -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17 üzenetére
Semmi baj nincs a 7970 driverekkel, pont mostanra jöttek rendbe. Ha megnézed azt írta, hogy régen volt olyan kártyája.
Kb egyforma erösek a 680-al, de a 7970emlékezetböl olcsóbb, kb. 670 árában van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged