Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ha tökéletesek, akkor miért adnak ki újat abból is rendszeresen?
Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Az X800 nekem kimaradt, egy 9700-asom volt, amit még az x1000-esek idején is nagy megelégedettséggel tudtam használni.
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.