Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ha tökéletesek, akkor miért adnak ki újat abból is rendszeresen?
Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Az X800 nekem kimaradt, egy 9700-asom volt, amit még az x1000-esek idején is nagy megelégedettséggel tudtam használni.
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.