Hirdetés
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egy árban volt minden típus, +/-5000Ft. Az nem tétel már egy ilyen drága kártyánál, vagy legalábbis nem lenne szabad az legyen. A Gigát ehhez képest pár napig 25 000-el adták olcsóbban a többinél, akkor vettem, hülye lettem volna kihagyni. Úgy viszont piszokul megérte, nem is bántam meg. Nekem tökéletes volt néma csendben 900/1250MHz-en, a gyárihoz képest -50W-ot fogyasztva. A különbözetből később le is vizezhettem volna valami komplett rendszerrel, így nem volt vesztenivalóm és ott volt a 3 év gari is.
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam. 
Normál 290 árakon megtartottam volna amúgy a Vapor-X 280X-em.
Így viszont a kíváncsiság győzött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam.