Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz gbors #8984 üzenetére

    Semmit sem állítottam a teljesítményről, de igen az AotS nem egy sávszélbarát program, mert annak, hogy nem maximum 8, hanem sok száz shadow casting fényforrás van benne, az nyilván fájni fog a mai hardvereknek. De a Nitrous fejlesztésének a célja az volt, hogy olyan területre merészkedjenek, ahol előttük még nem járt senki. És ezt nem igazán a hadverek teszik lehetővé, hanem az új API-k. Ezért fontos ez a program.
    Ha nem lennének új API-k, akkor ez a program nem született volna meg, függetlenül attól, hogy a hardverek megjelentek volna.

    (#8986) TTomax: Eddig is tudta a piac, hogy az aktuális technikákról való továbblépést a filmes CGI technikák jelentik. Csak az volt a kérdés, hogy melyik stúdió lesz az, amelyik mer arra költeni, hogy felhúzzon egy teljesen új motort erre. Az Oxide volt az, és erre kellene koncentrálni, mert elhihetitek, hogy nem egyszerű feladat olyan utat járni, amit még senki sem taposott ki. Ehhez képest csak egy GCN techdemóként gondolunk erre a programra, amire nem szolgált rá. Ennek a fejlesztésként sokkal nagyobb szerepe van.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák