- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Anubris
üzenetére
Ha lenne annyi pénzem, amennyibe kerül a 980 ti meg a fury elhiheted nekem, hogy akkor se most költeném el, hanem megvárnám az első dx 12-es játékot és utána döntenék, hogy melyik kártyát veszem, de mivel nincs annyi pénzem ezért ilyen probléma nem fenyeget.
#8625) Ren Hoek: Az oc-nak most sincs sok értelem egy csúcskártyán nyersz +5-6 fps-t. Itt már teljesen mindegy hogy full hd-ban 60 vagy 65 fps-ed van. gyengébb kártyáknál már lényegesebb amelyek tudnak 25 fps-t és oc-val fel lehet tornázni akár 30-ra. Én azt is elhiszem, hogy itt a ph-n lényeges, hogy mennyi erő van még a kártyában de ahogy írtam egy átlag user-t nem fogja érdekelni csak az hogy a dobozból kivéve amint berakja a gépbe és felrakja a drivert mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Le Mans Ultimate
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest