Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát igen, a szkepticizmus érthető.
Mondjuk nekem csak annyiból sántít ez az egész, hogy ennyi pénzt miért adna ki bárki egy ilyen kártyáért, ha nem azért, hogy pár évre ne legyen gondja ilyesmire? Persze, lehet én gondolkozom rosszul, de ha 200 000+ HUF-ot ott kéne hagyjak a boltban, akkor minimum 3 évre elvárnám, hogy a kávém is ez főzze reggelenként.
Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.
Anno 57 000 forintért vettem egy hónaposan egy referencia 5850-et, 3 évig mindennel tudtam játszani, közel maxon jó FPS-el. 3 évesen 24K-ért ment el, maximálisan meg voltam vele elégedve. Nálam ez lenne egy VGA ideális életútja. Úgyértem, ami nekem is jó, és nemcsak a bőröket húzzák le rólam. Az oké, hogy ~60K-ért 3 évig jó volt, de hogy egy 200 000 forintos terméknél ne jusson az ember eszébe, hogy mi lesz egy év múlva, az nekem kicsit fura.
Természetesen itt nem számoltam azon szerencsés réteggel, akik a "nem számít a pénz, mindig a legjobbat akarom" csoportba tartoznak, de ott nyilván nem a racionalitás a vezető elv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.