Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
Azért ragadtam ki, mert egyrészt ezzel játszok a legtöbbet, másrészt a Frostbite az egyik legjobban optimalizált motor. És jól tették, hogy DX11-el mértek, mérjenek majd akkor Low Level API-val(DX12, Vulcan), ha már mindkét oldalon elérhető, úgy lesz fer az összehasonlítás. Én már abban sem hiszek, hogy DX12 alatt jobb lesz az AMD....
schwartz: Igen a 980ti is mehet a levesbe, de ezt a Furyt szívesen kipróbáltam volna a hűtése miatt is, és reménykedtem, hogy tényleg Titan verő lesz, de köszönöm ilyen teljesítménnyel nem kell. És az is beigazolódott, hogy azért van rajta víz, mert baromi meleg lenne anélkül, az orbitális fogyasztás miatt. Majdnem 2x annyit zabál, mint a 980Ti, és gyengébb....LOL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest