- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Ricoh-tuninggal és 200 MP-es párossal jöhet a Realme GT9 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Ezzel én tisztában vagyok! Azokra gondoltam akik annak ellenére megveszik, hogy tudják mi az ábra!
A többség azt a kártyát veszi meg, amit a környezete (haver, xy játék fóruma, stb) sugall felé. Olyan kártya nincs, amin gond nélkül megy minden... olyan van, aminek a hibáit vagy észre sem vesszük, vagy olyan hibái vannak, ami nem zavar, nem érint minket, és ezért összességében elégedettek vagyunk vele.
A vízhűtés említése szerintem rossz példa... aki nem ért hozzá, annak az a komoly, erős, stb, amit már vízzel kell hűteni. Ezt a saját fülemmel halottam két konzol huszártól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus GTX 1060 6GB Gaming
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest