- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
és CsonkaImo:
Én nem vagyok egy nagy szaki ebben a témában, sőt....
De egy kolléga egy másik topikban elmagyarázta, hogy ez a teszt arra hivatott, hogy megmutassa a DX12 képességeit, a teszt alapján VGA teljesítményt nem lehet összehasonlítani(leírják a teszt készítői is), csak azt mutatja meg, hogy az adott hardver mennyi Draw Call/sec-re képes, de ez nem azt jelenti, hogy pl egy játékban erre szűkség is lesz, sőt, biztos hogy egyelőre még nem lesz ennyire szűkség. Tehát ebből azt látszik csak, hogy mekkora korlát volt ilyen téren a DX11. Az tény, hogy az AMD kártyái több Draw Call/sec-re képesek, de ez nem azonos egy játékban mért teljesítménnyel, teljesen más a két dolog....Nem hinném, hogy okot adtam a flegmázásra, nyugodtan utána olvashatsz a dolgoknak....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RAM topik
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest