Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
gejala
üzenetére
"RT (Lumen) nélkül csak úgy lehet jól kinéző világítást produkálni, ha statikusra csinálod."
Nem így látom. Vannak olyan motorok, amelyek elképesztően jó GI-t tudnak kirajzolni mindenféle RT nélkül, az Ubi motorjai ebben bitang jók, Snowdrop és Anvil is. A full PT-hez képest nyilván a Lumen is inkább csak bohóckodás, de nem is erről van szó.
Példa: Ghost Recon Breakpointban az Anvil motor olyan megvilágítást csinál, amit én eddig nem láttam. Főleg a napfelkelték és naplementék a különösen látványos napszakok benne, de a legdurvább, amikor a játékban délután beborul az égbolt, na akkor olyan fényviszonyok vannak, ami döbbenetesen jól néz ki. Én eddig ilyen realisztikus borult időt még nem láttam raszteres játékban, kivéve a Division 1-2,t ami ugye Snowdrop, amit említettem.Ezt csak azért hoztam fel példaként, mert az Ubi motorjai dinamikus megvilágításban (dinamikus napszakváltás) elképesztően jók RT nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest