Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huskydog17
üzenetére
Régebben sokat játszottam multis unreal motoros játékkal ahol arányaiban nagy területek voltak. (Red Orchestra 2 és Rising Storm) Ott amikor betöltött a pálya akkor még a textúrák felét sem töltötte be a játék.
Magyarán a félig meddig betöltött pályán is tükör folyamatosan lehetett játszani kávéfőző videókártyával is jelentős akadás nélkül. (nyilván itt nem a 64 bites vramos ultra low end kártyákra gondolok)
Voltak trükkök ezen textura streaming befolyásolására. Akkoriban úgy volt hogy aki elöbb beért a pályára lenyúlhatta a limitált kasztokat (ugyanakkor nagy felelőség is volt ez).
Ez miatt ramdriveba futtattam a játékot. (ez még a korai ssd korszak idején volt).Lényeg az hogy még ha vram/proci stb limit is volt azt a játék el tudta rejteni de csak az fps szintjén, látványban meg háát hulladék kártyával is volt fps csak egy agyonmosott paca volt minden. Ez miatt totál értelmetlen volt benchmarkolni.
Szóval szerintem unreal motor ha nem változott ezen a téren akkor alacsony vram esetén nem lesz lassabb a játék csak rondább.
Vram mérést sem igazán értem, pont az lenne a lényeg hogy totál tele legyen rakva, a sima ram üresen elpazarolt ram, ennek igaznak kellene lennie vram-ra is. Rakja tele előre akkor is ha nincs rá az adott pályán szükség, akkor és úgy töltse tele amikor nem okoz lagot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest