Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Ezen is már sokat gondolkodtam, de végül elvetettem ezt a tervet, mert egyrészt a 10 éves alaplapot is próbálom kímélni (ilyen korban minden üzemképes nap ajándék), másrészt jövő évben úgyis teljesen új, komplett gépet akarok építeni (10-11 év után ideje lesz
), ezt a bő fél évet simán kihúzom a 3470-el, főleg, hogy még sok olyan játék van a bakancslistán, amelyhez bőven elegendő a 3470. Az utolsó fejlesztést néhány héttel ezelőtt eszközöltem amikor 8-ról 16 GB-ra emeltem a RAM mennyiséget (ESO-hoz kevés a 8 GB). Most legalább mind a 4 DIMM foglalat használatban van, kettő üresen állt 10 évig. 
A 3770 nem hozna annyit sebességben, hogy megérje most 20k-t kiadni érte úgy, hogy jövőre új gépet veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ezt a bő fél évet simán kihúzom a 3470-el, főleg, hogy még sok olyan játék van a bakancslistán, amelyhez bőven elegendő a 3470. Az utolsó fejlesztést néhány héttel ezelőtt eszközöltem amikor 8-ról 16 GB-ra emeltem a RAM mennyiséget (ESO-hoz kevés a 8 GB). Most legalább mind a 4 DIMM foglalat használatban van, kettő üresen állt 10 évig.