- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Igen.
Amiben erősen benne volt, hogy a konkurencia képtelen volt (vagy inkább nem is akart) ilyeneket tudó hardvert letenni az asztalra, így a piaci részesedésük révén elérték, hogy ne is nagyon legyenek a pirosak extra képességeit kihasználó alkalmazások. Így pedig ők nyertek a jobb perf/watt arányukkal.Ettől függetlenül én pl. túlzottan nem örülök, hogy kis túlzással ma éppen ugyanúgy néznek ki a AAA-s játékok, mint a 6-8 évvel ezelőtt komolyabb címek, ami valahol egészen elszomorító. Régebben rendesen voltak alkalmak, amikor az állam kerestem a földön egy-egy újabb cím grafikájánál (pl. Crysis 1), ma meg inkább a fejem fogom, hogy megint csak az FPS-t sikerült elfelezni pár semmirekellő, erőltetett effektért, lásd a két videót [link].
Manapság legfeljebb a felsőkategóriás VGA-k áraitól esik le az állam a földre, ami szerintem nem valami jó kombináció.
(#36632) lezso6: Async-ot tudott, de nem volt teljesen stateless, én úgy emlékszem.
Szerk.: Ja, nagyon nem....
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti Phoenix
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amiben erősen benne volt, hogy a konkurencia képtelen volt (vagy inkább nem is akart) ilyeneket tudó hardvert letenni az asztalra, így a piaci részesedésük révén elérték, hogy ne is nagyon legyenek a pirosak extra képességeit kihasználó alkalmazások. Így pedig ők nyertek a jobb perf/watt arányukkal.