Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem gyorsabb, nem veri, nézd már meg.
Egy szinten van. És ne az ilyen blőd alacsony felbontásokat nézd, én is 1440p-re vettem a 970-et.Erről van szó.
Volt 290X, amire jött a 780 Ti vicc áron. Majd erre 970 jó áron. Aztán jött erre rá a 390, 970 áron 980 teljesítménnyel. Aztán a 480 jó áron, 970 teljesítményt hozott. Majd az 1060, ami 980 szintet szintén jó áron. Végül az 580, ami 1060 szintet, kicsit olcsóbban. Van itt annyi kártya, amit egy kezemen nem tudok megszámolni és mindkét oldalon voltak jó választások.A piaci helyzet sokkal jobb kártyáknak mutatja az NV-ket, mint amik valójában, mivel a marketing meghekkelte a versenyt, innen indultunk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy szinten van. És ne az ilyen blőd alacsony felbontásokat nézd, én is 1440p-re vettem a 970-et.