- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezzel a frametime dologgal abszolút egyet értek. Számomra ezért sem volt soha opció semmilyen CF/SLI. Egy kártyával 60-70FPS felett már számomra jó az élmény, akkor meg minek a duplázás. Ha pedig ez alatt van az FPS, akkor a két kártya sem segít, pont ezért.

Bár CF 7850-ről váltva én úgy gondolom, tisztában van a fórumtárs, mit vállal.
Én tuti egy 290X-et tennék bele "átmenetileg" mondjuk egy évre, míg elérhető árú nem lesz valami Fiji vagy GM200-as cucc.

Pl. amit írt, hogy olcsóért van náluk a 290X Matrix Platinum. Azt később is szerintem mérsékelt bukóval tovább lehet majd adni, és a tápcsere is elkerülhető, vizezni sem kéne, és lenne egy bitang VGA addig a gépben.
A 980-at csak azért nem említem, mert ott szvsz még túl nagy a prémiumfaktor az árában.(#3518) Abu85: Ahogy nézem, izgalmas idők elé nézünk. [link]
(#3517) wjbhbdux: Annyira ennyi volt az AMD, hogy Vulcan néven az Nv is támogatni fogja az API-ját, persze, csak a kisebb tudásszintű korlátozott bekötésű verziót.

(#3521) odorgg: Szerintem is durva előrelépés volt. Akár FPS-ben, akár más, nehezbben mérhető paraméterekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest