Hirdetés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több dolgot is kétkedve hiszek ebben a hozzászólásban főleg a 16 magos processzor dolgot. Pont erről beszéltem feljebb, hogy te sem gondolod komolyan hogy a Forza 4 16 mag alatti CPU val Nvidián bottleneckelni fog, dx 12 ide vagy oda. és jövőre már ez lesz az alap mert jönnek az AMD TR procik Desktop vonalra főleg hogy Nvidia ezt vártja Lol. ilyenkor magamba fordulok és elszámolok tízig.
Én nem azt írtam fentebb, hogy a pascalt hanyagolni fogja nvidia , hanem azt írtam, ha csak annyit hátrányt szenved mint eddig és közben a Turing így vírit Vulkan és Dx 12 alatt akkor nem lesz gond, mert ott lesz azon az asztalon amin játszik a vega és az RX . legalább is szerinted +még pár emberke szerint, és innentől majd meglátjuk mennyire ütközik ki ez a 2 év hátrány. Szerintem semennyire nem fog, van rá egy jobb minőségű tálca söröm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs